питах 1 път но понеже беше унес от друг форум и никой не ми отговори. в обявите всички или поне 99%са с борд комп,кажете как мога да разбера дали моята 146 т с е с комп,какво трябва да има на таблото?
Известие
Collapse
No announcement yet.
с комп или не
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от galinves71извинете ме ако несъм се изразил правилно,искам да разбера как се разбира по арматурното табло,какво или какви инициали трябва да има?
ама със сигурност имаех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Досега аз не съм виждал 145/6 с борд компютър. Не бъркайте ЕКУ-то с борд компютър. Борд компютърът е съвсем друго нещо. Примерно дава моментен и среден разход на гориво, средна скорост, хродометър или други простотийки.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33Досега аз не съм виждал 145/6 с борд компютър. Не бъркайте ЕКУ-то с борд компютър. Борд компютърът е съвсем друго нещо. Примерно дава моментен и среден разход на гориво, средна скорост, хродометър или други простотийки.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71абе хора аз ли съм толкова тъп че не мога да ви обясня или вие че не можете да ме разберете питам ви, на таблото какво трябва да има ако е с комп дисплей или нещо подобно?
Ти не си ли забелязал, че на твоя 'дисплей' пише само километри - малкото зелено екранче между оборотомера и скоростомераЕ това ти са показанията на 'борд компютъра', който въобще може да се нарече така, защото там се изписват ЕДИСТВЕНО И САМО изминатите километри. При ранните 156, бидейки принципно нов модел, към 'всичката тая информация' от дисплея се добавя и външната температура
НЯМА фабрична 145/6-ца с бордови компютър, който да ти показва средна/моментна скорост и другите екстри, които се срещат при истинските коли с истински борд-компютри_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от galinves71абе хора аз ли съм толкова тъп че не мога да ви обясня или вие че не можете да ме разберете питам ви, на таблото какво трябва да има ако е с комп дисплей или нещо подобно?
Ти не си ли забелязал, че на твоя 'дисплей' пише само километри - малкото зелено екранче между оборотомера и скоростомераЕ това ти са показанията на 'борд компютъра', който въобще може да се нарече така, защото там се изписват ЕДИСТВЕНО И САМО изминатите километри. При ранните 156, бидейки принципно нов модел, към 'всичката тая информация' от дисплея се добавя и външната температура
НЯМА фабрична 145/6-ца с бордови компютър, който да ти показва средна/моментна скорост и другите екстри, които се срещат при истинските коли с истински борд-компютри...само се чудя защо по обявите пишат Алфа 146 с бордови компютър...То онова дисплейче си е просто цифрова информация за изминатите километри....ако това е борд компютър, то и на старата ми кола където циферблата на изминатите километри е механичен и то е борд комп.....
Comment
Comment